🍁 Beta 0.0.2

Selam dostlar, Tek kişilik orduyla forumu geliştirmeye ve yenilemeye devam ediyorum, destekleriniz için içten teşekkürler 💜

Göz At

İndirim Dark Souls Remastered steam'de 482₺

null.rb Çevrimdışı

null.rb

Yönetici
Web sitesi
    Öne çıkan konu
  • Skydev
DARK SOULS™: REMASTERED, FromSoftware'ın 2011 yılında çıkardığı kült aksiyon-RPG oyunu Dark Souls'un 2018'de yenilenmiş versiyonudur. Bu remastered sürüm, orijinal oyunun zorluğunu ve atmosferini korurken, teknik iyileştirmeler ve bazı modern dokunuşlarla yeni nesil oyunculara hitap etmektedir.

⚔️ Oynanış ve Mekanikler​

Oyuncular, lanetlenmiş bir "Chosen Undead" karakterini kontrol ederek Lordran adlı karanlık ve tehlikeli bir dünyada yol alırlar. Oyun, yüksek zorluk seviyesi, stratejik dövüş sistemi ve keşif odaklı yapısıyla tanınır. Her düşman karşılaşması dikkat ve sabır gerektirir; yanlış bir hamle ölümle sonuçlanabilir.

🌍 Dünya ve Hikâye​

Dark Souls'un hikâyesi, doğrudan anlatım yerine çevresel ipuçları, item açıklamaları ve NPC diyaloglarıyla oyuncuya sunulur. Bu anlatım tarzı, oyuncuları teoriler üretmeye ve oyunun derin mitolojisini keşfetmeye teşvik eder.

🛠️ Remastered Sürümdeki Yenilikler​

• Görsel İyileştirmeler: 1080p çözünürlük ve 60 FPS desteği ile daha akıcı bir deneyim sunar. PS4 Pro, Xbox One X ve PC'de 4K desteği mevcuttur.
  • Çok Oyunculu Geliştirmeler: Maksimum oyuncu sayısı 6'ya çıkarılmış ve özel eşleştirme için şifre sistemi eklenmiştir.
  • DLC Dahil: Artorias of the Abyss genişleme paketi, remastered sürüme entegre edilmiştir.
  • Sunucu Desteği: Özel sunucular sayesinde çevrimiçi deneyim daha stabil hale getirilmiştir.

🌟 Oyun Linki​

📺 Oynanış Videosu​

Oyunun atmosferini ve oynanışını daha yakından görmek isterseniz, aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz:

Discord Sunucumuza Katılmayı Unutmayın Discord
Geri
"